Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Zaterdag 1 boekt overwinning tegen GVVV

Na de promotie naar de 2e divisie is het winnen van een wedstrijd geen vanzelfsprekendheid meer. Voor ieder punt moet worden gevochten en in de wedstrijd tegen GVVV was dat niet anders.

In de beginfase gebeurde er niet veel al was het eerste gevaar voor de bezoekers uit Veenendaal, maar Wessel Stuyt kopte even later net over. RKAV Volendam kreeg meer grip op de wedstrijd en met name Azeddine Sout was met zijn snelheid een constant gevaar voor de verdedigers van GVVV. Net voor de rust was het Azzdine die met een lobje de doelman wist te passeren en een verdiende 1-0 op het bord zette.

Na de pauze was het GVVV dat Volendam onder druk zette. De gelijkmaker was dan ook verdiend toen een vrije trap hard werd binnengeschoten 1 – 1. Even later was het Nico Runderkamp die hardhandig werd gevloerd en Roy Tol benutte de penalty feilloos. Toen kwam de twee minuten van invaller Lennart Tol; hij maakte de 3e en de vierde goal en zo was er een zwaar bevochten overwinning voor de Zaterdag 1.