Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Vòlledammer Umor in de Jozef groot succes

In navolging van de “Kòm Gànk-âivend in de PX” op 31 oktober van het vorige jaar waarbij het Volendamse dialect werd gepromoot, was er dit keer een avond vol humor in het Volendams georganiseerd in de Jozef. Op de affiche stond: ´’n Âivend vòl stàrreke veroale, malleproat en extréjm ôverdrêve!” en daar was geen woord aan gelogen.

Ceremoniemeester Cees de Wit was weer goed in vorm en ook op dit soort avonden toont hij zijn veelzijdigheid. Doorspekt met humor en ook met eigen prachtige verhalen kondigde hij de gastprekers aan.

Sprekers waren Lida Schilder-Sier, Ringo Maurer, Maret Jonk en Linda Koning-Veerman en Alber Hoekstra. Na de pauze was het Harmen Veerman die het prachtige lied ten gehore bracht: “’t uis an de Aidammerweg”. Deze avond was een groot succes met meer publieke belangstelling dan verwacht en zoals het er nu naar uitziet zal er volgend jaar een vervolg worden georganiseerd. De precieze datum en het thema is nog niet bekend maar daar zal t.z.t. genoeg over worden gecommuniceerd.

Fotogalerij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *