Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Trifium en Voetbalacademie Noord-Holland versterken jeugdopleiding EVC

Met groot genoegen presenteren wij een nieuw, krachtig partnerschap tussen Voetbalvereniging EVC, Voetbalacademie Noord-Holland en Trifium Hypotheekadviseurs BV. Deze samenwerking is opgezet met als doel onze vereniging te versterken, de kwaliteit van de jeugdtrainingen te verhogen en het niveau van onze teams te verbeteren.

Dankzij deze samenwerking krijgen de jeugdspelers van EVC toegang tot de geavanceerde trainingsmethoden en expertise van Voetbalacademie Noord-Holland. Dit biedt hen niet alleen betere trainingsfaciliteiten, maar ook persoonlijke begeleiding in hun groei en ontwikkeling. Samen creëren we een omgeving waarin talent kan bloeien en iedere speler zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. ,,Wij gaan verder waar anderen stoppen,” aldus Gary Karst, eigenaar van Trifium.

Een ander belangrijk doel van dit partnerschap is om het ledenaantal van EVC te laten groeien. Met de steun van Trifium, specialist in hypotheken en verzekeringen, die zich vorig seizoen als sportparksponsor aan onze club heeft verbonden, willen we nog meer kinderen en jongeren in de regio inspireren om deel uit te maken van onze betrokken en ambitieuze voetbalgemeenschap, aldus Julian Oosterloo, bestuurder bij EVC.

Dave Huisman van Voetbalacademie Noord-Holland deelt dit enthousiasme en voegt daaraan toe:  

,,Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Ons doel is om een bruisende sportcultuur binnen de club en de gemeenschap van Edam te creëren. We willen bijdragen aan de energie binnen de club en ervoor zorgen dat meer jeugd in beweging komt. Op zondagen bieden we extra trainingen voor spelers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.”

Samen zetten we ons in om van Trifium Sportpark EVC een plek te maken waar talent wordt gekoesterd en waar iedere speler de kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. We kijken vol verwachting uit naar een toekomst vol groei, ontwikkeling en vooral veel voetbalplezier!

Voetbalvereniging EVC,  Voetbalacademie Noord-Holland,  en het team van Trifium

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *