Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

RKAV zaal begint competitie met nederlaag

De zaalvoetballers van RKAV Volendam hebben hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-4 verloren van OS/Lusitanos. Het team dat weer onder leiding staat van Hjalmar Hoekema begon goed aan de wedstrijd maar de kans voor Robin Bont werd vakkundig gesmoord door de Amsterdamse keeper. Aan de andere kant moest doelman Thomas Bakker aan de bak want de gasten schoten ook met scherp.

Een prachtige volley van Daan Appel bracht de 1-0 op het scorebord en dat leek ook de ruststand te gaan worden maar net voor tijd was het Lusitanos dat verdiend de gelijkmaker scoorde.

Na de thee was de scherpte even weg bij Volendam en dan blijkt Lusitanos toch wel een topploeg te zijn. Er werd twee keer gescoord en bij de stand 1-3 leek de wedstrijd gespeeld. Volendam ging spelen met Robin Kwakman als meevoetballende keeper en het was Duncan Poorter die de spanning weer terugbracht. In de laatste minuut kreeg Duncan nog een kans maar het was OS/Lusitanos dat in de slot seconden de eindstand van 2-4 op het bord zette.

Fotogalerij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *