Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Move DS2 wint spannende vijfsetter van derdedivisionist Compaen DS2

Afgelopen donderdag speelde Move Dames 2 hun derde bekerwedstrijd tegen Compaen Dames 2. Compaen DS2 komt uit in de derde divisie, een niveau hoger dan Move DS2 (uitkomend in de promotieklasse). De teams troffen elkaar ook in de eerste ronde en toen verloor Move de wedstrijd 3-1. Dit keer was het alles of niets en waren de dames erop gebrand om te winnen.

Move begon de wedstrijd tegen Compaen meteen sterk. Ze lieten in de eerste set mooi volleybal zien, met een sterke aanval en verdediging. De dames creëerden al snel een ruime voorsprong en wisten deze vast te houden. De eerste set werd met een overtuigende score van 25-10 gewonnen. De tweede set verliep wat minder soepel.
De derde set lieten beide teams wederom mooi volleybal zien, met een sterke services en een goede blokkering. Het was een spannende set, maar helaas ging Compaen er met de setwinst vandoor (21-25). De vierde set begon spannend en het liep constant gelijk op. Dankzij een goede service serie van Naomi liep Move uit en trok de set met 25-16 naar zich toe.

De laatste set was het alles of niets. Compaen creëerde een voorsprong van 9-12. Maar door goede verdediging wisten de dames zich terug te vechten. Na meerdere matchpoints voor beide teams, waren het de dames van Move die er met de winst vandoor gingen (18-16). Een indrukwekkende overwinning voor Move Dames 2, die nu een ronde verder zijn in de beker. De bekercompetitie is op dit moment in de knock-out fase beland, en de volgende ronde wordt eind december gespeeld.