Vandaag zijn we gesloten.

Fietsenrekken Willem Honingh bijna 100 jaar oud

Willem Honingh, een iconische naam in Volendam en omstreken, is al sinds 1932 een begrip. De wereldberoemde ijssalon nadert het 100-jarig jubileum, wat een prachtige bekroning zou zijn op bijna een eeuw ambachtelijk vakmanschap.

Wie de ijssalon bezoekt, kan de oude, nostalgische fietsenrekken niet missen. Terwijl veel bedrijven tegenwoordig een vintage uitstraling proberen te creëren, heeft Willem Honingh nog echte, authentieke fietsenrekken met unieke reclameborden. Deze klassieke elementen dragen bij aan de bijzondere sfeer van de zaak.

De reclameborden van Heineken en Coca-Cola springen direct in het oog. Vooral het Coca-Cola bord is bijzonder, omdat het nog dateert uit de beginperiode van de ijssalon. Uit onderzoek blijkt dat Willem Honingh een van de eerste Coca-Cola dealers in de regio was, wat de historische waarde van het bord onderstreept. Hopelijk blijven de borden bewaard tot het jubileum, want ze zijn onlosmakelijk verbonden met de identiteit van de ijssalon aan de Katwouderdijk.

Fotogalerij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *