Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

EVC verliest wedstrijd in eerste minuten

De bal lag al na zeven seconden achter de verbouwereerde keeper Roy Bakker; Zandvoort nam de aftrap en een lange bal was voldoende om de achterhoede van EVC te verschalken. Een paar minuten later was het al 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld.

EVC kwam echter beter in zijn spel en Brain Rossenaar scoorde na een half uur spelen de aansluitingstreffer. Even voor rust begin EVC-aanvoerder Ronald Schut een overtreding in het strafschopgebied en de penalty werd uitermate koel benut en zo was het verschil weer twee. Het was weer Brian Rossenaar die in de extra tijd een vrije trap langs de keeper knalde en zo was er nog van alles mogelijk.

Halverwege de tweede helft kreeg EVC een strafschop en Brian maakte de gelijkmaker en zijn derde doelpunt. Toch waren de drie doelpunten niet voldoende voor een punt of de overwinning want een kwartier voor tijd lieten de Edammer verdedigers zich in de luren leggen door een jong ventje van vijftien jaar en zo eindigde deze doelpuntrijke wedstrijd in een 3-4 overwinning voor Zandvoort.