Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Met Thuisin franchiseformule wordt ingezet op innovatie en unieke klantbeleving

Een nieuwe toekomst voor Kees Tol Glas, Verf & Behang

Sinds 2022 is het stokje van Gerard de Wit en Leonie Tol overgedragen aan hun zoon: Jan de Wit. Jan heeft sindsdien allesbehalve stilgezeten. Binnen het bedrijf heeft een ware professionaliteitsslag plaatsgevonden. Jan houdt zich naast de dagelijkse werkzaamheden in de winkel bezig met de digitalisering van het bedrijf, het verbeteren van de klantbeleving en het inzichtelijk maken van de data voor het maken van de juiste keuzes. Vanuit deze data ziet de Volendammer een enorme potentie om de particuliere markt nog beter te bedienen. Het ‘toeval’ doet zijn werk en Kees Verhoek, formulemanager van franchiseformule Thuisin, loopt de winkel aan de Julianaweg binnen. Een nieuwe samenwerking begint.

Thuisin is een inspirerende franchise met meer dan 52 partners door heel Nederland. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl), buitenzonwering en kasten op maat. Thuisin werkt samen met lokale ondernemers om zo als collectief de klanten een optimale klantbeleving te bieden.

Voordelen
,,Met de samenwerking met de franchiseformule Thuisin hebben we de slagkracht die we nodig hebben om onze particuliere klanten iets unieks aan te bieden,” zegt Jan.

,,Dankzij de samenwerking met Thuisin breiden we ons assortiment uit met zorgvuldig op elkaar afgestemde A-merken voor vloeren, wanden en raamdecoratie. Daarnaast kunnen wij marktconform leveren, wordt onze algemene marketing verbeterd en worden onze verkopers opgeleid door de fabrikanten, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren. Ook werken wij straks samen met 52 andere franchisenemers van Thuisin zodat wij als geheel nog meer en sneller kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen.”

,,Dit alles zal samenkomen in een vernieuwde winkel waar beleving en service centraal staat,” legt Jan uit. ,,Onze winkel wordt volledig verbouwd en heringedeeld zodat we klanten op een ontspannen en efficiënte manier kunnen begeleiden in de aankoop van hun interieur. Met behulp van 3D-technologie kunnen we direct interieurontwerpen maken en klanten laten zien hoe de gekozen producten eruitzien in hun eigen huis, op een groot scherm. In afgeschermde besprekingsruimtes nemen we ze mee in het proces.”

Jan benadrukt dat de nieuwe winkel rust en overzicht zal uitstralen. ,,De producten worden afgestemd op de lokale behoefte van Volendam en omgeving. Het inspelen op die lokale wensen is voor ons het allerbelangrijkste, en dat zal altijd onze kracht blijven.” Via de QR-code hiernaast krijg je een impressie van hoe de nieuwe winkel eruit gaat zien.

,,De nieuwe samenwerking met Thuisin zal geen impact hebben op onze activiteiten voor de zakelijke klanten,” benadrukt Jan. ,,Wij blijven dezelfde vertrouwde partner voor al hun glas-, verf- en behangbehoeften, zoals we dat al jaren doen. Op dat gebied verandert er niets.”

Met de nieuwe winkel op komst is Jan op zoek naar nieuwe collega’s. ,,Met de samenwerking met formule Thuisin en de nieuwe winkel, wordt ons advies voor onze klanten nog completer. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een allround winkelmedewerker met een affiniteit met interieur. Deze zullen wij alles leren en ook opleiden tot interieurstylist.”

Qua planning hoopt Jan op maandag 16 december 2024 de deuren van zijn vernieuwde winkel te openen. ,,Ik wil die dag niet alleen proosten op mijn 33e verjaardag, maar ook op de opening van de nieuwe winkel, met de nieuwe naam ‘Thuisin Kees Tol’.”

Fotogalerij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *