Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Touchscreen zuil

Ontdek de voordelen van touchscreen zuilen voor jouw bedrijf

Je hebt het misschien al eens voorbij zien komen. Touchscreen zuilen bieden tal van voordelen voor bedrijven. Ze zijn een krachtige tool om de klantbeleving te verbeteren. Maar ook om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Een van de grootste voordelen? Dat is de mogelijkheid om op een interactieve manier informatie te verstrekken. Bedrijven kunnen deze zuilen gebruiken om klanten zelf informatie te laten opzoeken. Denk daarbij aan:

  • Productinformatie
  • Diensten
  • Routebeschrijvingen

Dit bespaart niet alleen tijd voor het personeel. Het geeft klanten ook de vrijheid om op hun eigen tempo de gewenste informatie te vinden. Deze efficiëntie verbetert de algehele klanttevredenheid en natuurlijk de wachttijd.

Een erg slimme manier van zelfbediening voor bedrijven

Daarnaast kunnen touchscreen zuilen van Prestop worden ingezet voor zelfbediening. En dat verhoogt de operationele efficiëntie vanaf het eerste moment. Denk bijvoorbeeld aan restaurants of fastfoodketens waar klanten zelf hun bestelling kunnen plaatsen via een zuil. Dit verkort niet alleen de rijen. Het zorgt ook voor minder fouten in de bestellingen. Ook in winkelcentra, ziekenhuizen of evenementlocaties zijn deze zuilen handig voor self check-in, ticketverkoop of het vinden van locaties. Hierdoor kunnen bedrijven hun personeel efficiënter inzetten. Maar ook de klantervaring kunnen ze optimaliseren door het bieden van een snellere, makkelijkere service.

Je profiteert van een stukje branding en promotie

Een ander belangrijk voordeel van een touchscreen zuil? Dat is de mogelijkheid tot branding en promotie. De zuilen kunnen volledig worden gepersonaliseerd met het logo en de kleuren van het bedrijf. En hierdoor vallen ze direct op in de omgeving. Daarnaast kunnen bedrijven de schermen gebruiken om promoties, aanbiedingen of belangrijke bedrijfsmededelingen te communiceren. De informatie wordt direct en visueel aantrekkelijk gepresenteerd. En dat vergroot de impact van de boodschap. Bedrijven kunnen de inhoud op de zuilen gemakkelijk en snel aanpassen. Dat zorgt voor een flexibele en dynamische manier van communiceren met klanten.

Erg veel waardevolle data en inzichten voor bedrijven

Ten slotte bieden touchscreen zuilen waardevolle data en inzichten voor bedrijven. Deze zuilen zijn interactief. En zo kunnen bedrijven volgen welke opties of diensten het meest gekozen worden. Maar ook hoe vaak de zuil wordt gebruikt en welke tijdstippen het drukst zijn. Deze gegevens kunnen worden geanalyseerd. En zo krijg je beter inzicht in klantgedrag. Ook weet je of je aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van marketingstrategieën of het productaanbod. Dit maakt touchscreen zuilen niet alleen een klantvriendelijke oplossing. Het is ook een strategisch hulpmiddel voor groei en innovatie binnen een bedrijf.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *