Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Producten die dit jaar veel vaker worden verkocht in Volendam

Volendam heeft een lokale economie die altijd verandert. Dit geldt ook voor producten die aangeboden worden en de vraag hiernaar. Waar vroeger oer-Hollandse producten als kaas veel verkocht werden, zijn er nu andere producten die in de spotlight staan. Ben jij benieuwd welke producten er dit jaar veel vaker worden verkocht? Lees deze blog om het antwoord hierop te ontdekken!

Gummies

Het eerste product dat dit jaar veel vaker wordt verkocht in Volendam zijn gummies. We hebben het dan niet over de eerste de beste gummy beertjes die je in een gemiddelde supermarkt vindt. Met name hhc gummies worden veel vaker verkocht. Veel mensen kopen dit product doordat ze denken dat ze hier wat gezondheidsvoordelen uit halen terwijl er geen bijwerkingen aan verbonden zijn. Daarnaast helpt het dat het makkelijk te bestellen is bij een webshop.

Duurzame kleding

Het tweede product dat dit jaar in Volendam opvallend in populariteit is gestegen, is duurzame kleding. Wat de reden hierachter is? Dit heeft met name te maken doordat de waarden in de lokale samenleving aan het veranderen zijn. Mensen willen kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook milieuvriendelijk. Duurzame kledingmerken maken gebruik van ecologische materialen en eerlijke productieprocessen. Hierdoor voelen consumenten zich goed bij hun aankoop, omdat ze bijdragen aan een betere wereld.

Slimme apparaten

In de gezellige straten van Volendam is technologie niet weg te denken, en daar horen slimme apparaten absoluut bij! Dit jaar zien we een stijgende interesse in deze handige gadgets. We hebben het dan bijvoorbeeld over een slimme thermostaat of slimme verlichting. Maar waarom is er ineens interesse in slimme apparaten? Dit komt niet alleen doordat ze veel gemak bieden in het dagelijkse leven, maar ook helpen bij energiebesparing, waardoor je zowel je portemonnee als het milieu een plezier doet.

Elektrische fietsen

Tevens zie je dat er opvallend veel elektrische fietsen worden verkocht in de buurt. We hebben het dan niet alleen over fatbikes, maar ook over fatsoenlijke elektrische fietsen. Dit heeft te maken met de vergrijzing die plaatsvindt in de regio. Maar ook steeds meer jongeren hebben inmiddels een elektrische fiets gekocht, mede om de dagen waarbij de win net te hard waait probleemloos door te komen. Het is dan ook geen wonder dat lokale fietsenwinkels het nog steeds goed doen.

Tuinmeubels     

Tot slot zijn tuinmeubels ontzettend in trek momenteel in Volendam. Of je nu graag met een boek in de zon wegkruipt of ‘s avonds lang gezellig met vrienden rond de tafel zit voor een barbecue – de keuze van je tuinmeubels maakt een wereld van verschil. Mensen kiezen hierbij voor comfortabele zitplaatsen en duurzame materialen die tegen een stootje kunnen, vooral met het wisselvallige weer in Nederland.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *