Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Partner content

Is een van je kinderen in verwachting? Geef dan een van deze cadeaus

Heb je net gehoord dat je binnenkort opa wordt in Volendam? Gefeliciteerd! Hierbij hoor je vanzelfsprekend ook alvast wat cadeaus te halen voor deze gelegenheid, met name als er een babyshower wordt gehouden. Heb je geen flauw idee wat je moet halen? In deze blog geven we je wat inspiratie mee zodat je een passend geschenk vindt.

Babyknuffels
Het eerste babyshower cadeau dat je kunt geven, is een babyknuffel. Je hebt immers zoveel keuze qua soort knuffel die je geeft! Denk dan aan een knuffel van een bekend personage van een kinderfilm. Ook kun je voor dierenknuffels kiezen. Ga hierbij voor knuffels die super zacht zijn, want dit maakt ze extra gewild door je aanstaande kleinzoon of kleindochter. Zorg er ook voor dat de knuffel klein genoeg is om in een wieg te passen.

Een draagzak
Een ander geweldig cadeau voor de aankomende ouders is een draagzak. Zo’n handige gadget wordt niet alleen gewaardeerd door de ouders, maar biedt ook comfort en veiligheid voor de baby. Hiermee kunnen de ouders hun kleintje gemakkelijk dichtbij dragen, of ze nu op pad gaan of gewoon door het huis bewegen.

Babykleertjes
Babykleertjes zijn altijd een schot in de roos als cadeau. Er is niets schattiger dan een pasgeborene in een schattig outfitje te zien. Denk aan rompertjes, zachte pyjamas, en leuke pakjes. Kies voor kleding van goede kwaliteit, bij voorkeur van zachte en ademende stoffen zoals katoen, zodat het comfortabel is voor de gevoelige huid van de baby. Daarnaast is het handig om kleertjes te kiezen die makkelijk aan en uit te trekken zijn, met bijvoorbeeld drukknopen.

Een kit voor voetafdrukken
Een voetafdruk kit is een prachtig en persoonlijk cadeau dat de ouders voor altijd zal koesteren. Met zo’n kit kunnen ze een blijvende herinnering creëren aan hoe klein hun baby ooit was. Het proces is eenvoudig en leuk: ouders kunnen de voetafdruk van hun kleintje in zachte klei of gips maken en het resultaat inlijsten of bewaren in een speciale doos. Zorg ervoor dat je een kit kiest die veilig is voor baby’s huid en gemakkelijk te gebruiken is. Dit geschenk is niet alleen een mooi aandenken voor de ouders, maar ook iets waar de baby, als hij of zij ouder is, met veel plezier op terug kan kijken.

Babyboeken
Babyboeken zijn fantastisch om in de wereld van lezen te introduceren. Een goed babyboek is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar helpt ook bij de ontwikkeling van de baby. Kies bijvoorbeeld voor stoffen boeken of kartonnen boekjes met felle kleuren en simpele vormen. Boeken met verschillende texturen zijn ook een hit, omdat baby’s graag voelen en ontdekken. Interactieve boeken met geluiden of flapjes die ze open kunnen maken, zijn perfect voor het stimuleren van de zintuigen en nieuwsgierigheid.

Fotogalerij